hannah Reinigingsbehandeling

Heb je niet echt acne maar een enkel puistje, wat onzuiverheden en/of gerstekorrels en wil je dit zo nu en dan laten reinigen? Dan is deze behandeling geschikt voor jou.

Na een huidmeting behandelen we de huid met een enzymatic peeling en eventueel glycolics. De huid wordt professioneel diep gereinigd en zo mogelijk gestimuleerd om zelfherstellend aan het werk te gaan. We sluiten af met een onstpannen detoxmasker en vervolgens een crème/serum op maat. De behandelaar kan bij deze behandeling desgewenst gebruik maken van blauwlicht.

Voor acne verwijzen we je naar acne huidtherapie.

€ 63,- per behandeling

Boek direct je afspraak >

Huidverbetering

Hoe ouder ik word, hoe meer zorg mijn huid nodig heeft. hannah Huidcoach Center heeft de kennis en kunde om deze zorg te geven. Als ik een probleem heb, kan ik altijd terecht voor advies. Hebben zij niet direct een oplossing, dan gaan zij daar naar op zoek. Kortom, een team van schoonheidsspecialisten met de nadruk op specialisten.

Joke

Acnetherapie

Al jaren kom ik bij hannah Huidcoach Center om mijn onrustige huid te behandelen, zonder hen zou ik veel verder van huis zijn. Mijn acne is aanzienlijk verminderd, mijn rosacea verdwenen en door mijn frequente bezoek blijft mijn huid nu goed onder controle. Daar ben ik heel blij mee!

Muk