hannah Intense Treatment

Een bijzonder intensieve behandeling met nadruk op het intens boosten van de huid door o.a. toepassing van de Trans6peel. Dit product zorgt voor een diepgaande peeling. Je huid wordt hierdoor krachtig gestimuleerd en het huidoppervlak wordt egaler.

We maken gebruik van alle hannah technieken en je zult ervaren dat dit een krachtige, zeer hoogwaardige behandeling is. Een natuurlijk liftend effect, vermindering van fijne lijntjes en huidverkleuringen en een algehele verbetering van de huidstructuur en -conditie.

Het spreekt voor zich dat we de verwachtingen en wensen vooraf duidelijk zullen bespreken.

€ 115,- per behandeling

Boek direct je afspraak >

Huidverbetering

Hoe ouder ik word, hoe meer zorg mijn huid nodig heeft. hannah Huidcoach Center heeft de kennis en kunde om deze zorg te geven. Als ik een probleem heb, kan ik altijd terecht voor advies. Hebben zij niet direct een oplossing, dan gaan zij daar naar op zoek. Kortom, een team van schoonheidsspecialisten met de nadruk op specialisten.

Joke

Acnetherapie

Al jaren kom ik bij hannah Huidcoach Center om mijn onrustige huid te behandelen, zonder hen zou ik veel verder van huis zijn. Mijn acne is aanzienlijk verminderd, mijn rosacea verdwenen en door mijn frequente bezoek blijft mijn huid nu goed onder controle. Daar ben ik heel blij mee!

Muk